Uppdatering Sunroof

Då har ytterligare någon vecka passerat och här kommer en liten uppdatering. De senaste dagarna har här inte varit någon personal på plats, jag gissar delvis att vi väntar på växelriktaren som inte dykt upp. Dock verkar det som att samtliga paneler ligger på taket. Några detaljer på plåtarbetet finns att lösa men i det stora hela ser det bra ut.

När grabbarna fick flytta avluftningen till avloppet måste de ha missat att få det helt tätt för det luktar tyvärr skit (bokstavligt talat) på främst kvällarna när kylan ligger på. Jag kan känna lukten komma bakom strömställare och annat som är kopplat i den väggen där jag vet att avluftningen löper.

Killarna har även använt taket på uterummet som arbetsyta och upplag (trots att jag meddelade att det inte var byggt för detta), nu kan jag inte öppna dörren till uterummet för taket har sjunkit och är i vägen. Jag försöker vara positiv och tro att det bara är panelen i taket som glidit ner och att några slag med en hammare löser det, det är dock upp till Sunroof att lösa och även här hoppas jag det blir gjort snart. Jag noterar också att takbeklädnaden på ovansidan har blivit vågig och att man tydligt ser var takstolarna ligger efter deras jobb (det var svårt att få med på bild).

Vi ser fram emot fortsättningen.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.